Kapitel 1, Avsnitt 1
pågående

Personal Leadership Branding


Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /home/customer/www/affektoracademy.se/public_html/wp-content/themes/buddyboss-theme/learndash/ld30/topic.php on line 196

Den första ”hemuppgiften” jag önskar att du tar tag i, är det där med Ledarskapet och det du står för, det jag kallade för dina ledarskapskäpphästar. Även om vi pratade lite om det under veckan, så vill jag definiera vad jag menar med en käpphäst. En synonymordlista föreslår ord som favoritåsikt, favorittema, älsklingsidé, vurm eller passion. Det är just så jag skulle vilja se det också, dvs vad är det som är viktigt med just ditt ledarskap.

  • Vad är det för något som alla borde se klart och tydligt när man tittar på ditt ledarskap?
  • Vad är det du brinner för så mycket så att alla i din omgivning vet att om man ska jobbar  tillsammans med dig så gäller det min själ att….
  • Vilka är de viktigaste spelreglerna som man måste följa om man ska spela match med dig.

Skulle man prata om käpphästar i fina och trendiga ord så slänger sig den världsvane med begrepp som kärnvärdesdrivet ledarskap eller personal leadership branding. Låt oss dock här göra det enkelt. Formulera dina tre viktigaste käpphästar och grundregler som andra behöver förstå om ditt personliga ledarskap.

Uppgift 1
Ladda ner worddokumentet nedan och komplettera med dina käpphästar.

Ladda ner: fas3_personal_branding

Uppgift 2
Bolla dina tankar med andra

Nästa steg är att bolla och redovisa dessa tankar för någon av dina kurskompisar från den praktiska kursveckan. Enklast är att kopiera och klippa in din skrivna text i ett meddelande i ”min inbox”. Min inbox hittar du i kolumnen till vänster.

Välj den som du tror att kan ge dig mest stretching och stöd.

Uppgift 3
Ladda upp dokumentet

Skicka det till mig genom att ladda upp dokumentet så tittar jag på det och ger kommentarer inom kort på denna sidan. Jag är nyfiken och bollar gärna din tankar.

Med vänliga hälsningar // Bengt