Visa Profil

Base

Namn

Bengt Myhrman

Nickname

bengt-myhrman

E-postadress

bengt.myhrman@affektor.se

Telefonnummer

0763-98 57 00

Bio

Jag äger och driver utvecklings företaget Affektor samt fyra andra företag.

Arbetar både nationellt och internationellt med ledarutveckling och förändringsarbeten. Under de 15 senaste åren jag han arbetat som ledningskonsult med ledningsfrågor och management inom landsting och kommun. Detta arbete har varvats med ledningsarbete och ledarutbildning inom näringsliv, där snabbt växande företag såsom IKEA, Ikanobanken och fordonsindustrin varit stora kunder.

 

Med en lång officerskarriär i ryggen och blandningen av arbetet i offentlig förvaltning med politiskt styrda organisationer och stora privata företag har jag skapat mycket goda erfarenheter i förändringsfrågor och organisationsledning.

 

Har själv handlett och utbildat mer än 250 olika ledningsgrupper. Under åren som processhandledare genomfört jag uppåt 200 UGL och GOL-kurser och ungefär lika många Team- eller lagutvecklingar. Under åren har jag skapat stor vana att arbeta med långtgående karriärutvecklingsprocesser.

 

Jag tycker att det är roligt och spännande att vara föreläsare och utbildare både i nationellt och internationellt.

 

Jag har idag fått förmånen att medverka i ett omfattande coaching och förändringsuppdrag inom en stor mängd kommuner och flera landsting, såväl som i flera stora privata bolag i Sverige och utomlands. Har varit ansvarig och genomförare av utbildningar i kompetensförsörjningsstandard och strategier i flera stora spetsprojekt